IZRADA NAMEŠTAJA

Bavimo se i izradom novog tapaciranog nameštaja po meri, kao i kompletnim opremanjem stambenog ili poslovnog prostora tapaciranim nameštajem.

Nudimo veoma širok izbor štofova, eko i prirodne kože. Na Vama je samo da odaberete ono što Vam se najviše dopada

REPLIKE NAMEŠTAJA

Osim komada koji su plod našeg dizajnerskog umeća, izrađujemo i replike. Možete naručiti repliku nameštaja u slučaju da nije moguće naći takav nameštaj na tržištu, ili ako želite da imate više komada istog nameštaja.

RESTAURACIJA

Kada kazemo “RESTAURACIJA” ne mislimo samo na menjanje mebl – štofa i sundjera nego na kompletnu obradu drveta što podrazumeva, zamenu uništenih delova, toniranje i završno lakiranje drveta. Iz priloženih slika može se videti kako nameštaj izgleda posle kompletne obrade iskusnih majstora iz naše radionice.

TAPACRANJE NAMEŠAJA

Presvlačenje nameštaja je proces rada koji podrazumeva da na postojećem komadu nameštaja koji je u dobrom stanju izvršite promenu materijala. Koliko i kako odelo može učiniti jednog čoveka posebnim, upamćenim, lepšim… tako i nameštaj može učiniti jedan prostor toplim, udobnim, jedinstvenim.

DEČIJI PROGRAM

Dečiji nameštaj je upravo ono što nas izdvaja na tržištu i zbog čega smo postali sinonim za „kreativnost bez granica”. Mi posmatramo stvari očima deteta kako bi nameštaj bio baš po ukusu mališana.

PLOČASTI NAMEŠAJ

Termin “pločasti materijali” obuhvata različite proizvode koji su proizvedeni odvajanjem komadica drveta i naknadnog zajedničkog spajanja. Samo za Vas pravimo nameštaj i kuhinjske elemente. Pogledajte fotografije stolova i kuhinjskih elementa.